Kycklingpasta m. svamp, soltorkade tomater & paprika
1 Grillad kyckling
Skogschampinjoner efter smak
3 Soltorkade Tomater
1 Gul Lök
1 Gul Paprika
1 Röd Paprika
2,5 dl Creme Fraiche
½ Höns Buljongtärning
1 dl Vatten (Valfritt)
Salt och Peppar
Gör såhär:
1. Bena ur kycklingen och dela köttet i lagom stora bitar.
2. Hacka lök, skiva champinjonerna och strimla de soltorkade
tomaterna.
3. Stek kyckling, lök, champinjoner och tomater tills det är genomstekt.
4. Tillsätt ca 1 dl vatten och creme fraiche. (Använder ni en lättare
creme fraiche skippa vattnet)
5. Tillsätt hönsbuljongen, salt och peppar. Låt koka ihop.
Servera detta tillsammans med nykokt bandspagetti och sen
tror jag att det skulle vara suveränt med lite riven parmesan
på toppen. Hade dock ingen hemma.
//Hannah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar